ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ:


ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ:

GRAFOULIS1-2

«Ο Γραφούλης και η Γραφούλα στην Πρώτη Τάξη» θεωρείται ένα από τα καλύτερα Τετράδια Πρώτης Γραφής για την Πρώτη Δημοτικού.

 Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις αν κάνεις κλικ εδώ.

Μπορείς να τα βρεις:

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ. (Λεπτομέρειες εδώ)

Συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό μπορείς να μελετήσεις, εδώ: www.grafoulisnews.gr

spacer

ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ

«Ο Γραφούλης και η Γραφούλα στην Πρώτη Τάξη»

Για μαθητές Μειονοτικών Δημοτικών Σχολείων…

Βασίζεται στα βιβλία του Ο.Ε.Δ.Β.:

1. Οι πατημασιές 2. Πού είναι ο Φασαρίας; 3. Πάμε στην αγορά

4. Καλό ταξίδι 5. Βιβλίο για το δάσκαλο…

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ…

LEYKO

 Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να διαβάσεις κάνοντας κλικ εδώ

ή αν κάνεις κλικ εδώ.

spacer

ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ

Για αριστερόχειρες:

«Ο Γραφούλης και η Γραφούλα στην Πρώτη Τάξη»

ARISTEROXEIRES2

ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ ΝΕΟ

ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ:

tile430

ΑΦΙΣΕΣ, ΚΑΡΤΕΛΕΣ, ΚΑΡΤΕΣ

ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ:

www.grafoulisnews.gr

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ:

Το ιστολόγιο του Γραφούλη και της Γραφούλας είναι συνεργατικό, δηλαδή το περιεχόμενό του βασίζεται σε μεγάλο βαθμό όχι τόσο στις απόψεις των συγγραφέων αλλά κυρίως στην εργασία όλων των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στην Πρώτη Τάξη αλλά και των γονιών που έχουν κάποια απορία ή σημαντική πρόταση την οποία θέτουν σε κοινή χρήση και για προβληματισμό κι επεξεργασία από όλους, για την εξασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος προς όφελος των μικρών μαθητών.

Θεωρούμε λοιπόν πολύ σημαντικό να επικοινωνήσεις μαζί μας για να μας πεις τη γνώμη σου, τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σου ή να μας στείλεις προς δημοσίευση τα αρχεία που επιθυμείς κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο επικοινωνία, προκειμένου να βελτιώσουμε περισσότερο το Γραφούλη αλλά και τις προσεγγίσεις που ακολουθούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Επιτρέπεται η προσωπική χρήση για το ψηφιακό υλικό που διατίθεται στην ιστοσελίδα του Γραφούλη και της Γραφούλας και το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου που διδάσκουν στα δημόσια και ιδιωτικά ελληνικά σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου, του κόσμου και μόνο στην Πρώτη Τάξη. Επίσης επιτρέπεται η προσωπική χρήση του υλικού, για τους γονείς των μαθητών που φοιτούν στην Πρώτη τάξη. Δεν επιτρέπεται η χρήση του καθώς και η δημοσίευσή του σε άλλο έντυπο ή ψηφιακό μέσο χωρίς την άδεια των διαχειριστών του δικτυακού τόπου και των συγγραφέων των εργασιών. Επιτρέπεται η δημιουργία υπερσυνδέσμων από άλλες εκπαιδευτικές ιστοσελίδες προς τη σελίδα μας, οι οποίοι όμως οφείλουν να αναγράφουν τη διεύθυνση προορισμού www.grafoulis.gr . Οι διαχειριστές του www.grafoulis.gr δε φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδέσεων  εκτός της ιστοσελίδας του Γραφούλη.