Μπορείς να διαβάσεις ένα εξαιρετικό άρθρο αν κάνεις κλικ εδώ.

Rating 4.33 out of 5

Μπορείς να διαβάσεις ένα εξαιρετικό άρθρο αν κάνεις κλικ εδώ.

Rating 3.67 out of 5

Μπορείς να μελετήσεις μια εξαιρετική παρουσίαση για το Άγιο Πάσχα αν κάνεις κλικ εδώ.

Rating 4.25 out of 5

Σου προτείνουμε τη σχετική ενότητα από το Ανθολόγιο στη σελίδα 117. Μπορείς να μελετήσεις την εργασία που θα βρεις αν κάνεις κλικ εδώ.

Rating 3.50 out of 5

Υπάρχουν διάφορες απόψεις με το αν είναι σωστό οι εκπαιδευτικοί να συστήνουν εργασίες επανάληψης στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές ή στις διακοπές του Πάσχα. Πολλά είναι τα επιχειρήματα που μπορούν να προτάξουν όσοι τελικά υποστηρίζουν πως μια επανάληψη είναι απαραίτητη γιατί  βοηθά το παιδί να μη ξεχάσει, αλλά επίσης πολλά αντίστοχα τα επιχειρήματα όλων όσων υποστηρίζουν την άποψη πως χώρος εργασίας είναι το σχολείο και όχι το σπίτι ή το εξοχικό κατά τη διάρκεια των διακοπών που τουλάχιστον όλοι αναγνωρίζουν πως είναι περίοδος ξεκούρασης για το παιδί. Εμείς αν και πιστεύουμε στη δεύτερη άποψη προσφέρουμε ένα επαναληπτικό φυλλάδιο για το Πάσχα για όσους επιμένουν στην άποψη πως η επανάληψη είναι τελικά απαραίτητη. Φύλλα εργασιών επανάληψης για την περίοδο διακοπών του Πάσχα 1 και  Φύλλα εργασιών επανάληψης για την περίοδο διακοπών του Πάσχα (2014-15)

Rating 3.53 out of 5

Μπορείς να ανοίξεις μια εξαιρετική εργασία αν κάνεις κλικ εδώ, ένα ημερολόγιο για το Πάσχα αν κάνεις κλικ εδώ και μια προσευχή για μετά το Πάσχα αν κάνεις κλικ εδώ.

Rating 2.40 out of 5

Μπορείς να βρεις άρθρα, φωτο, παρουσιάσεις, ύμνους, συνταγές, ζωγραφιές, κατασκευές και κάθε είδους πληροφορίες για το Πάσχα αν ψάξεις λίγο και κάνεις κλικ:

  1. Εδώ
  2. Εδώ
  3. Εδώ
  4. Εδώ
  5. Εδώ
  6. Εδώ
  7. Εδώ
  8. Εδώ
  9. Εδώ
  10. Εδώ
Rating 4.00 out of 5

Pashalino

Το σημερινό μάθημα είναι επαναληπτικό. Παρ’ όλα αυτά μπορείς να οδηγήσεις τα παιδιά σου ώστε να μάθουν τις παρακάτω λέξεις: Λαμπρή, Πάσχα, εκκλησία, προσευχή, συνταγή, κιλό, αυγό, αλεύρι, ζάχαρη.

Rating 3.00 out of 5

Pasxalino

Rating 4.50 out of 5