Έχετε απορίες; Μήπως θέλετε να ρωτήσετε κάτι; Στην προσπάθειά σας να βοηθήσετε το παιδί σας, συναντάτε κάποια σημεία στη συγκεκριμένη διδακτική ενότητα που δεν μπορείτε τελικά να κατανοήσετε;

Γράψτε μας  σε σχόλιο σύντομα και με ακρίβεια τις απορίες σας ή τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε με άμεση απάντηση! Άλλωστε είμαστε σίγουροι πως με ευχαρίστηση θα σας απαντήσει κάποιος από τους εκατοντάδες εκπαιδευτικούς που καθημερινά διαβάζουν τις σελίδες του Γραφούλη και της Γραφούλας… 

Rating 3.83 out of 5

Σχόλια

3 Σχόλια για το “Απορίες γονέων…”

  1. Ελένη 30 Ιανουαρίου 2009 7:30 μμ

    Αγαπητοί συντάκτες του Γραφούλη εντόπισα ένα λαθάκι! Στο κείμενο για ανάγνωση 1 στο κάτω μέρος αντί για τις συλλαβές του τσ, υπάρχει το ντ. Είχα ξαναεπικοινωνήσει μαζί σας και μου απαντήσατε πολύ όμορφα. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί οι εργασίες που έχετε αναρτήσει είναι πολύ αποτελεσματικές και με βοηθούν στο να οργανώσω την καθημερινή δουλειά μου.Καλή δύναμη σε ό,τι κάνετε!

  2. admin 1 Φεβρουαρίου 2009 11:03 μμ

    Αγαπητή Ελένη
    Πραγματικά έχεις δίκιο! Μάλλον η κούραση μας έκανε να επαναλάβουμε τις λανθασμένες συλλαβές. Σύντομα θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε ξανά το νέο σωστό αρχείο!
    Θα θέλαμε να επικοινωνείτε μαζί μας όταν διαπιστώνετε κάποια έλλειψη ή παράλειψη!
    Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια που μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε μόλις ένα χρόνο πριν!
    Με εκτίμηση
    Οι διαχειριστές

  3. lamprini 18 Φεβρουαρίου 2012 4:09 μμ

    ακομα ειναι λαθος στο τελος του τσ και εχει το ντ ειναι πολυ καλες εργασιες και βοηθουν και τους δασκαλους και τους γονεις… αν και τα πρωτακια με τοσες εργασιες κουραζονται καθημερινα ευχαριστω….

Γράψε ένα σχόλιο