Έχετε απορίες; Μήπως θέλετε να ρωτήσετε κάτι; Στην προσπάθειά σας να βοηθήσετε το παιδί σας, συναντάτε κάποια σημεία στη συγκεκριμένη διδακτική ενότητα που δεν μπορείτε τελικά να κατανοήσετε;

Γράψτε μας  σε σχόλιο σύντομα και με ακρίβεια τις απορίες σας ή τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε με άμεση απάντηση! Άλλωστε είμαστε σίγουροι πως με ευχαρίστηση θα σας απαντήσει κάποιος από τους εκατοντάδες εκπαιδευτικούς που καθημερινά διαβάζουν τις σελίδες του Γραφούλη και της Γραφούλας… 

Rating 3.00 out of 5

Σχόλια

5 Σχόλια για το “Απορίες γονέων…”

  1. Αγγελική Παναγιώτου 13 Νοεμβρίου 2008 1:13 μμ

    Γεια σας!

    Χίλια μπράβο για τη δουλειά σας!
    Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε ποια γραμματοσειρά μπορεί να μου γράψει ένα όμορφο [γ] σαν αυτό που έχετε εσείς στις συλλαβές του κειμένου «Γάτα και παπαγάλος»
    Ευχαριστώ
    Αγγελική

  2. admin 13 Νοεμβρίου 2008 4:32 μμ

    Κυρία Αγγελική
    Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!
    Πράγματι, δοκιμάσαμε αμέτρητες γραμματοσειρές χωρίς αποτέλεσμα πριν καταλήξουμε στο συμπέρασμα τελικά, να δημιουργήσουμε εμείς το όμορφο «γ» που βλέπετε στα κείμενά μας, αποτέλεσμα χειροποίητης αλλά και κοπιαστικής ψηφιακής εργασίας του αγαπητού γραφίστα Μανόλη Λεκάκη που επιμελείται με ιδιαίτερη ευαισθησία τις περισσότερες φορές τα γραπτά κείμενά μας!

  3. Βασιλικη 5 Δεκεμβρίου 2008 7:45 μμ

    Καλησπερα σας,
    Μπηκα στη σελιδα σας περισοτερο απο περιεργεια και βρηκα ενα πολυ χρησιμο συν-δασκαλο και συν-διδαξαντα για μενα αλλα και για τον εκπαιδευτικο φανταζομαι.
    Πολλοι μας λεγανε και ακουγα πως το βιβλιο σας δεν ειναι υποχρεωτικο για τα παιδια της πρωτης ταξης του δημοτικου και για αυτο αλλωστε το αγοραζουμε εμεις και δεν δινετε απο τα σχολεια.
    Εγω θα ηθελα να τους πω πως αν ΕΝΑ βιβλιο επρεπε να ηταν υποχρεωτικο αυτο θα επρεπε να ηταν ΜΟΝΟ το δικο σας και να το δινουν δωρεαν!
    Απο εδω και μπρος θα μαινουμε ανελλιπως στην σελιδα σας και θα κανουμε τισ οποιες εργασιες γιατι τον ενθουσιασμο μου συμεριστηκε και ο γιος μου ο Μανος.

    Και παλι συγχαρητηρια.

  4. admin 5 Δεκεμβρίου 2008 9:43 μμ

    Τι άλλο θα μπορούσαμε να πούμε; Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!
    Μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε!
    Με αφορμή το δικό μας παιδί «βλέπε την αφιέρωση στο Γραφούλη-στην Εμμανουέλα», για το δικό σας παιδί και για τα παιδιά όλου του κόσμου, ο Γραφούλης θα συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικό υλικό χρήσιμο σε όλους όσους συμμετέχουν στη μαθησιακή διαδικασία της Πρώτης Τάξης.

  5. Άννα 20 Νοεμβρίου 2009 10:48 μμ

    Καλησπέρα σας!
    Χίλια μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρετε σε μας τους εκπαιδευτικούς της Α΄τάξης. Κάνετε τη δουλειά μας πολύ πιο εύκολη και εύστοχη!Συνεχίστε την υπέροχη δουλειά που κάνετε.
    Με τιμή και σεβασμό στο έργο σας
    Άννα από Λευκωσία.

Γράψε ένα σχόλιο